В Україні стартує широкий діалог на тему благочинності «БлагоLaunch»

В Україні розпочинається серія публічних дискусій, націлених на ефективне втілення стратегій благочинності. Дискусійна площадка збиратиме щомісяця меценатів, благодійників, лідерів думок, ЗМІ та активних громадян.  
 
Очікується, що у спільному діалозі буде здійснюватися ефективний обмін позитивним досвідом благочинності, знаходитися рішення наболілих проблем, вдосконалюватися методи роботи, об'єднуватися зусилля благодійників та зароджуватися нові напрямки соціальної активності.    
 
Перше засідання «БлагоLaunch» відбудеться 25 квітня 2014 року за адресою Київ, вул. Мечникова, 3 (Aroma Espresso Bar). Тривалість – з 11:00 по 14:00. 
 
В програмі першого засідання «БлагоLaunch»:
1. Наталія Колісник, МБФ Костянтина Кондакова: "Сучасний досвід роботи благодійників в Україні"
2. Оксана Щирба, автор та ведуча радіопрограм: "Медіапідтримка діяльності благодійників в України.
3. Олександр Максимчук, президент ВБО "Асоціація благодійників України": "Об’єднання благодійних організацій України: разом ефективніше".
4. Віталій Манько, член правління ВФ "Завтра": "Подальший розвиток благодійності: що готують нам нові часи?" 
 
Ініціатором «БлагоLaunch» виступає Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова. Філософія Фонду: «Робимо цей світ краще». Місія Фонду: створювати передумови для масштабних глобальних позитивних перетворень, поліпшення життя і емоційного стану людей; вчиняти дії, спрямовані на усунення причин, які стоять за актуальними сучасними суспільними проблемами; відкривати широкі можливості для самореалізації людей, дати їм змогу проявити себе та знайти свій власний життєвий шлях; створювати передумови для духовного відродження та розвитку сучасного українського суспільства, починаючи з молоді й закінчуючи літніми людьми, що потребують нашої уваги та турботи.
 
Детальніше про захід – на сайті організатора.
 
Більше інформації для ЗМІ: (044) 221 16 73 (Владислав Шелоков)