Ювілей незмінного керівника

21 квітня 2018 року у приміщенні ЦК " Святошин" відбувся святковий концерт на честь ювілею незмінного керівника Народного ансамблю сучасного танцю "Майстер-клас" Заслуженого працівника культури України, члена Національної спілки хореографів України, Президента міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Світ у твоїх долонях" Кисиленко Ірини Анатоліївни. 

Поздоровити нашого керівники прийшло дуже багато друзів та колег, море квітів  та подарунків прикрасили глядацьку залу! А на сцені вирував вибуховими красками супер професійний та яскравий концерт! Професійне світло та звук підтримали цей незвичайний концерт!

Теплі словаа та побажання наповнили сердця радістью та гордістью за нашого керівника та лідера!.Під час концерту Ірина Кисиленко була нагороджена подяками від департаменту культури Украіни і Святошинської адміністрації,а також  заслуженною урядовою нагордою медалью "За служіння мистецтву" . Це було так несподівано, що глядачі завмерли в залі при врученні, а потім занялись бурхливими оплесками. Діти обступили Ірину Анатоліївну и голосно поздоровляли. А потім батьківський комітет приєднався до цих поздоровлень зі словами подяки за виховання та любов до дітей! Це тепле та родинне свято було неперевершенним та зворушливим! Яскравість та сюрпризи цього свята краще побачити на фотографіях та відео! Насолоджуйтесь!